Loopgroep Runningnow
Hardloop en groepstraining op maat

Wat is small group training precies?

Small group training is het tegenovergestelde van een loopgroep. Namelijk het trainen met een kleine groep mensen. Hierbij sport je met maximaal 8 mensen. Hierdoor is er meer ruimte voor de individuele aandacht. Dit ongeveer hetzelfde als personal training maar dan met een paar andere mensen erbij. 

Voor wie is small group training bedoelt?

Small group training is bedoelt voor iedereen die het leuk vind om samen te trainen maar dan in een kleine groep. Dit heeft net zoals de loopgroep een voordeel dat je elkaar kunt motiveren en stimuleren en daarnaast de individuele aandacht van de trainer krijgt.

Small group training in en rond Haarlem

Je groep kan terecht op verschillende locaties in Haarlem en omstreken. Fijn sporten op het strand in de duinen of in de bossen alles is mogelijk!

Wat kost small group training?

  • 2-8 mensen p.p 15- euro per maand onbeperkt meetrainen!

Wanneer is smallgroup training mogelijk?

Maandag tot vrijdag worden de trainingen gegeven om 19.30

Zaterdag ochtend:

Groep 1. zondag ochtend om 9.15 verzamelen wij bij de tetterode hal in overveen. Voor deze groep geld maximaal 6 personen. We komen dan rond 10.45-11.00 weer terug bij de hal. Voor deze training is het mogelijk om een bak koffie te drinken binnen in de tetterode hal indien gewenst. Meld je hier aan voor een gratis proefles!

Wil je met een groep vrienden of collega's de small group training volgen, vraag dan naar onze mogelijkheden!

E-mailen
Bellen