Loopgroep Runningnow
Hardloop en groepstraining op maat

Ben jij opzoek naar een hardloopgroep? Naar een hardloopschema? Ondersteuning bij het hardlopen? Een stok achter de deur? Train dan mee met runningnow!

Ben je opzoek naar een hardloop / loopgroep? 8 jaar geleden begon Runningnow als een project, een uitdaging, een doel om lopers te ondersteunen. Ik doe dit nog steeds tot op de dag van vandaag met veel passie en liefde, het ondersteunen van lopers met zijn of haar doelen. Of je nou beginner bent of gevorderde bij Runningnow ben je welkom! Voor slechts €15,- per maand kun je onbeperkt bij ons meetrainen! Samen gaan we de uitdaging aan! Onze loopgroep is voor beginners en gevorderden. Wacht daarom niet langer en boek een gratis proefles!

Ben jij opzoek naar ondersteuning om verder te komen?

Veel lopers komen op een punt dat ze het gevoel hebben dat ze niet verder komen, ze missen de ondersteuning. Ze missen de stok achter de deur om te komen rennen. Hierbij kan ik je helpen!

Sommige lopers willen van 5 km naar 10 km, van 10km naar een halve marathon, van een halve marathon naar een marathon. Ook hierbij kan ik je helpen! Door de juiste begeleiding in de trainingen en daarnaast op maat gemaakte loopschema's begeleid ik mensen naar hun doelen toe. En het geeft mij altijd een kick als de lopers hun doelen halen. Of het nou afstand is of lopers die een tijd willen lopen zijn bij onze groep meer dan welkom! Met goede en gedegen ondersteuning zorg ik ervoor dat het gaat lukken! 

Hoe zien de trainingen bij Runningnow eruit?

Elke training begint bij ons met een aantal warming up oefeningen gevolgd door het hoofdprogramma. Op  vrijdag avond (19.30) is dit een interval training. Op de dinsdag en donderdag avond (19.30) is dit looptechniek of een interval training. Op de maandag, woensdag avond (19.30) en zondag ochtend (9.15) is dit een interval training of een duurloopje.

Na het hoofdprogramma komen we terug op de start locatie voor een cooling down. Daarna is er nog gelegenheid voor individuele vragen of gespreken m.b.t. ondersteuning. Tijdens de trainingen loop ikzelf mee zodat ik de lopers kan begeleiden , coachen met betrekking tot looptechniek. Na afloop van de training is er altijd nog tijd om even te sparren met betrekking  tot gestelde doelen of antwoord te geven op vragen.

Wat krijg je bij een onbeperkt €15,- abonnement?

 Waarom zou je met Runningnow moeten meetrainen?

Je hebt veel atletiekverenigingen en hardloopgroepen in Haarlem en omstreken. Maar het grote verschil waarom je met de hardlooproep van Runningnow moet meetrainen is:

 • De groepssfeer  (familie gevoel) , groepsdruk (stok achter de deur)
 • Elke training duurt geen 1 uur maar 1 1/2 uur! 
 • Kleine trainingsgroepen.
 • 1 op 1 begeleiding tijdens de training. (persoonlijke aandacht)
 • Gemotiveerde trainer die het beste in je naar boven haalt maar ook kan remmen indien nodig!
 • Focus op looptechniek en loophouding
 • Eigen op maat gemaakt hardloopschema
 • Afwisselende trainingen (elke dag is anders)
 • Blessure preventie gerichte trainingen

Door al deze bovenstaande punten zul je sneller vorderingen gaan maken en je doel (en ) gaan halen. 

Bij veel hardloopgroepen of verenigingen staat een trainer langs de kant waardoor je geen 1 op 1 begeleiding krijgt en de trainer niet op je houding let waardoor de kans op blessures toeneemt. 

Of je nou een gevorderde loper met een afstand of tijdsdoel hebt of een beginnende loper bent Bij Runningnow zijn lopers van alle niveaus welkom! 

Wacht niet langer en meld je aan voor een gratis proefles!! Vol = Vol. Daarna zal er een wachtlijst gehanteerd worden. 

Trainingstijden en trainingsdagen: Voorjaar 2024

 • Maandag 19:30 Parkeerplaats Tetterodehal, Overveen.
 • Dinsdag 19:30 Parkeerplaats Tetterodehal, Overveen 
 • Woensdag 19:30 Parkeerplaats Tetterodehal, Overveen 
 • Donderdag 19:30 Parkeerplaats Tetterodehal, Overveen 
 • Vrijdag 19:30 Parkeerplaats Tetterodehal, Overveen 
 • Zondag 9:15 Parkeerplaats Tetterodehal, Overveen.

Wil je een keer gratis meetrainen met onze loopgroep? Meld je dan aan voor een gratis proefles!

 

E-mailen
Bellen