Loopgroep Runningnow
Hardloop en groepstraining op maat

Loopschema:

Bij loopgroep runningnow krijgt iedere loper een eigen loopschema. Aan de hand van dit loopschema kan gezamenlijk of individueel toegewerkt worden naar een gesteld doel. De loopschema's zijn opbouwend wat wil zeggen: Met stappen werken en niet te snel gaan. Elke week evalueren wij de trainingen en gestelde doelen en kunnen deze aangepast worden indien nodig.
Realistische doelen stellen en waarmaken mbv een loopschema

Of je nou een beginnend hardloper bent en 4 km achter elkaar wil kunnen hardlopen, of een gevorderd hardloper die zijn/haar PR op de 5km, 10km of (halve) marathon wil verbeteren, bespreek je doel met je trainer en ga samen aan de slag om dat doel te bereiken. Het is mogelijk om gezamenlijk met de trainer een loopschema op te maken zodat de doelen gehaald worden.

In de loopschema's zijn interval trainingen verwerkt, duurlopen en de eigen training met de personal trainer. Hierdoor heb je een duidelijk overzicht van hoe en wat. Ook staat erbij geschreven welk doel je hebt en hoe je die moet halen. 

Een fitter lichaam?

Natuurlijk kun je ook als doel hebben je algehele gezondheid te verbeteren en een fitter lichaam te krijgen. Ook aan die doelen worden de kerntrainingen aangepast.

Heb je bijvoorbeeld vetverbranding als doel? Dan is het niet noodzakelijk om je lichaam 75 minuten lang op een ontzettend hoge intensiteit tot het uiterste te dwingen. Vetverbranding kan namelijk ook (en misschien zelfs wel beter) gerealiseerd worden door een duurtraining op een relatief laag tempo, waarbij de hartslag niet te hoog oploopt en het aerobe uithoudingsvermogen wordt aangesproken. Niet alleen neemt het aantal haarvaatjes in je lichaam op deze manier toe, je kunt ook nog sociaal contact onderhouden met je medesporters. Deze wijze van trainen wordt doorgaans langer volgehouden en leidt daarom vaker tot het behalen van de gestelde doelen.

Ben je na bovenstaande informatie zin om mee te trainen? Volg dan onze gratis proefles!

Trainingstijden en kosten:

Bij runningnow betaal je €15,- euro per maand. Hiervoor kun je onbeperkt meetrainen met de groep of zelf personal trainingslessen volgen. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Je zit dus niet zoals bij andere loopgroepen vast aan een 2-4 maands / kwartaal of halfjaar abonnement.1 week voordat het abonnement verloopt wordt er via de WhatsApp een tikkie verzoek gestuurd mbt betaling. Daarnaast is het mogelijk om het geld gewoon maandelijks over te maken. De trainer zal via de mail het bank rekening nr dan doorsturen. Wil je een keer met ons meetrainen? Meld je dan aan voor onze gratis proefles!

Wat krijg je bij een onbeperkt €15,- abonnement?

  • Een gedreven trainer die het beste in je naar boven probeert te halen!
  • Onbeperkt meetrainen met de groepstraining.
  • Onbeperkt gebruik maken van personal trainingen.
  • Een eigen op maat gemaakt loopschema.
  • Tips en tricks via de appgroep.
  • Maandelijks 1000 meter test. Om zo je vorderingen bij te houden.
  • Video analyse en looptechniek en scholing analyse.
  • E-mail support en WhatsApp support.
E-mailen
Bellen