Loopgroep Runningnow
Hardloop en groepstraining op maat

Loopgroep Haarlem:

Ben je opzoek naar een loopgroep in Haarlem? 7 jaar geleden begon Runningnow als een project, een uitdaging,  een doel om lopers te ondersteunen. Ik doe dit nog steeds tot op de dag van vandaag met veel passie en liefde, het ondersteunen van lopers met zijn of haar doelen. Of je nou beginner bent of gevorderde bij Runningnow ben je welkom! Voor slechts €15,- per maand kun je onbeperkt bij ons meetrainen! Samen gaan we de uitdaging aan!  Onze loopgroep is voor beginners en gevorderden. Wacht daarom niet langer en boek een gratis proefles en sluit je aan bij onze loopgroep Haarlem.

Gratis proefles zonder verplichtingen:

In de regio van Haarlem heb je naar schatting 10 hardloopgroepen, de vraag die ik het meeste krijg is wat is het verschil tussen de hardloopgroepen?

Het 1ste verschil met de andere loopgroepen is het aanbod in trainingen. Bij Runningnow kun je kiezen uit 6 trainingsmomenten per week!Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag , vrijdag avond of zondag ochtend. Hierdoor kun jij je privé / werk goed combineren met het trainen bij een loopgroep. Ook heeft Runningnow geen stop of een 10 weken aanbod. Wij trainen het gehele jaar door!

Het 2de verschil is de groepsgrootte en kwaliteit van de begeleiding. Bij andere loopgroepen zijn de groepen te groot, hierdoor heeft de trainer geen oog voor jou als loper. En is de kans op blessure of langzamer stappen maken aanwezig. Ik vind persoonlijk het extreem belangrijk dat er naar de looptechniek en houding gekeken wordt tijdens de trainingen en ren bijna altijd mee. En hierbij geef ik tips en hints. Hierdoor zie ik de lopers stappen maken, wat mij als trainer extreem trots maakt. Ook ben ik bewust de enigste trainer omdat ikzelf het in de hand wil houden en de lopers wil begeleiden. Bij ons zijn de loopgroepen klein waardoor ik mij kan focussen op de lopers.

Het 3de verschil is de prijs, ikzelf vind dat je niet aan een loopgroep moet verdienen. Iedereen moet de kans krijgen om de juiste begeleiding  en ondersteuning te krijgen. Daarom is onze loopgroep de goedkoopste loopgroep uit de regio. Voor slechts €15,- euro per maand kun je bij ons onbeperkt meetrainen!

Het laatste verschil met andere loopgroepen is een eigen loopschema op maat gemaakt. Bij andere loopgroepen krijg je een standaard loopschema die voor iedereen gelijk is. Ikzelf vind het belangrijk dat een loopschema voor iedereen verschillend is naar afstand, doel , tijd, snelheid en intensiteit. Ook moeten de schema's op de persoon afgestemd zijn. En bijgesteld moeten kunnen worden indien door wat voor omstandigheden het einddoel sneller of niet gehaald dreigt te worden. Ook persoonlijke begleiding is hierin essentieel. Of je nou een beginnende loper bent, 5, 10 of een halve of hele marathon wilt lopen. Ik kan je hierbij helpen! Meld je vandaag nog aan voor een gratis proefles!

Trainingstijden en kosten:

Bij runningnow betaal je  €15 euro per maand,-. Hiervoor kun je onbeperkt meetrainen met de groep of zelf personal trainingslessen volgen. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Je zit dus niet zoals bij andere loopgroepen vast aan een 2-4 maands / kwartaal of halfjaar abonnement. 1 week voordat het abonnement verloopt wordt er via de WhatsApp een tikkie verzoek gestuurd m.b.t. betaling. Wil je een keer met ons meetrainen? Meld je dan aan voor onze gratis proefles!

Wat krijg je bij een onbeperkt €15 abonnement?

  • Een gedreven trainer die het beste in je naar boven probeert te halen!
  • Onbeperkt meetrainen met de groepstraining. 
  • Een wisselende groepstraining van 1 1/2 uur met warming up en cooling down.
  • Onbeperkt gebruik maken van personal trainingen.
  • Een eigen op maat gemaakt loopschema.
  • Tips en tricks via de appgroep.
  • Maandelijks 1000 meter test. Om zo je vorderingen bij te houden.
  • Video analyse en looptechniek en scholing analyse.
  • E-mail support en WhatsApp support.

Trainen:

Doe zo vaak mee als je wilt, er zijn meer dan 6 trainingsmogelijkheden per week. Je kunt je altijd aan of afmelden bij trainingen. De trainingen gaan altijd door alleen bij extreem weer niet. Iedere training begint met een warming up, vervolgens een stuk inlopen en looptechniek oefeningen. (loopscholing)

Het hoofdprogramma van de training kan bestaan uit: Looptechniek, Interval training, heuvel training, vaartspel of duurloop. Bij het trainen voor een bepaald doel: zoals een 10km , halve marathon, marathon worden regelmatig aparte duurlopen georganiseerd. 

Tijdens de herfst en wintermaanden trainen we voornamelijk s'avonds in en rond Overveen en Bloemendaal. Op zaterdag of zondag overdag wel in de duinen / bossen.

Trainingstijden en dagen: Voorjaar en zomer 2024:

 Maandag 19:30 Parkeerplaats Tetterodehal, Overveen

Dinsdag 19:30 Tetterodehal, Overveen of parkeerplaats gemeentehuis Bloemendaal.

Woensdag 19:30 Tetterodehal, Overveen of parkeerplaats gemeentehuis Bloemendaal.

Donderdag 19:30 Tetterodehal, Overveen of parkeerplaats gemeentehuis Bloemendaal.

Vrijdag 19:30 Tetterodehal, Overveen of parkeerplaats gemeentehuis Bloemendaal.

Zondag 9:15 Parkeerplaats Tetterodehal, Overveen

Wil je een keer gratis meetrainen met onze loopgroep? Meld je dan aan voor een gratis proefles!

Waarom moet je bij Runningnow komen trainen?

In Haarlem en omstreken heb je veel loopgroepen. Maar elke loopgroep is weer anders. De 1ne loopgroep is mega groot en ren je alleen maar rondjes en moet je vooral alles zelf doen zonder dat er op je gelet wordt. De andere loopgroep rent alleen maar rondjes in de duinen en hier leer je geen techniek. Doordat er geen techniek of weinig techniek werd bijgebracht kregen mensen blessures en maakte ze extreem langzaam vorderingen in hun ontwikkeling.

Om deze reden is loopgroep runningnow gestart. Vaak bleek uit de praktijk dat mensen bij een loopgroep starten om een stok achter de deur te hebben. Maar hierbij vergaten de lopers ook dat men goed moet kunnen rennen om geen blessures te krijgen. Looptechniek is hier essentieel in! Of je nou een beginnende loper bent of een loper die al langer loopt. Techniek is de essentie. Hier concentreert Runningnow zich op. Met goede looptechniek trainingen zul je de basis leren van het hardlopen en sneller vorderingen maken dan als je alleen maar rondjes rent en een schema volgt .

Daarnaast zijn de loopgroepen in de omgeving van Haarlem extreem groot geworden. Een groep bestaat uit plus 15 man. Hierdoor heeft de trainer geen oog voor je als je iets fout doet of beter kan doen. Ook de blessurepreventie speelt hier geen rol. Dat kan ook niet want de groepen zijn te groot.

Bij Runningnow zijn de groepen maximaal 10 personen groot. Hierdoor heeft de trainer ook oog voor de lopers en kan hints of tips geven daar waar nodig. Daarnaast ook een persoonlijk praatje maken met de lopers om zo het maximale uit de training te halen!

De laatste reden waarom Runningnow gestart is is de prijs. Veel loopgroepen of atletiekverenigingen vragen extreme bedragen voor het hardlopen + 45 euro voor 2 maanden. Dit zorgt ervoor dat sommige mensen al meteen een drempel hebben om mee te kunnen rennen met een groep. En daarom niet starten. 

Bij Runningnow zit er geen verdienmodel aan vast en train je gewoon met de groep mee voor slechts €15,- euro per maand! Iedereen moet immers de kans krijgen om mee te kunnen rennen met een groep!

Ben je geïnteresseerd en wil je een keer met ons meetrainen? Meld je dan aan voor een gratis proefles!

E-mailen
Bellen