Your SEO optimized title

Loopgroep Runningnow

Personal en smallgroup training voor Haarlem en omstreken.

Waarom trainen bij een loopgroep?

Hardlopen is de laatste jaren erg populair geworden. Steeds meer mensen zien in dat gerichte trainingen helpen je eind doel te halen. Of je nu wilt sporten om af te vallen, je conditie te verbeteren of je traint voor een tijdsdoel, onder begeleiding van een trainer zal een stuk gemakkelijker gaan.

Reden voor trainen bij een loopgroep:

 • Afvallen
 • Een betere conditie
 • Trainen voor een tijdsdoel
 • Trainen voor een andere afstand
 • Vermindering van blessures

Soorten trainingen bij runningnow:

Het woord loopgroep kan uitstralen dat de training alleen gezamelijk gegeven kan worden echter dat is bij runningnow niet zo. De trainingen worden ook gegeven in een kleine groep of 1 op 1. Runningnow bied hier de volgende diensten aan:

Wie is runningnow?

Runningnow is een loopgroep en personal training groep die zich richt op persoonlijke trainingen of trainingen met kleine groepen (max 6 leden). Waarom persoonlijke trainingen of kleine groepen? Dit omdat de begeleiding in grote groepen vaak te wensen over laat. Gevolg blessures, weinig vooruitgang in trainingen met het gevolg dat a. Je je gestelde doel niet haalt. Of er veel langer over doet om je doel te halen. Of een blessure oploopt door geen goede begeleiding.

De trainingsgroepen van Runningnow richten zich op de volgende groepen: 

 • Beginnen met hardlopen
 • Gevorderde lopers met een tijdsdoel
 • Mensen die weer fit willen worden (blessure hebben gehad)
 • Mensen die willen afvallen of hun conditie willen verbeteren.
 • Mensen die van een 5 naar een 10 km willen of door willen trainen van een 10 naar een halve marathon, of van een halve marathon naar een marathon.
 • Mensen die bij het trainen voor een afstand ondersteuning zoeken om hun doel te halen.
 • Mensen die ondersteuning nodig hebben bij looptechniek / warming up / cooling down

Runningnow houd de prijzen laagdrempelig!

Bij veel personal trainers betaal je de hoofdprijs, €65  - €90 per les! Of je kan je voor 25 euro per maand aanmelden voor een loopgroep. Door de prijzen laagdrempelig te houden krijgt iedereen de kans om mee te doen met de persoonlijke trainingen of small group trainingen! Voor nog geen €5,- per persoon per training kan je al een persoonlijke training volgen of samen met maximaal 6 anderen de small group training volgen. Je krijgt dus MEER en intensievere begeleiding dan bij een loopgroep en nog goedkoper ook dan een normale personal training elders.

Tarieven:

Personal training:

1 losse les €5 ,-

Personal training:

10 lessen €50,- 

Small group training:

1 losse les €5,-

Small group training:

10 lessen €50 euro.-

** Prijs per persoon.

Locaties:

De trainingen van runningnow worden gegeven in de bossen , op het strand of in de duinen. Ook andere locaties zijn mogelijk. In Haarlem en omgeving is keuze zat. Wel houden wij vast aan onze wekelijkse startplaats bij de Tetterode hal in Overveen. Voor meer informatie over onze trainingen klik hier!

Wil je meer informatie of wil je een gratis proefles aanvragen om is een keer mee te trainen dan kan dat klik hier!