Your SEO optimized title
Loopgroep Runningnow
Personal en smallgroup training voor Haarlem en omstreken.

Waarom trainen bij een loopgroep?

Hardlopen is de laatste jaren erg populair geworden. Steeds meer mensen zien in dat gerichte trainingen helpen je eind doel te halen. Of je nu wilt sporten om af te vallen, je conditie te verbeteren of je traint voor een tijdsdoel, onder begeleiding van een trainer zal een stuk gemakkelijker gaan. 

(training zaterdag 9 juni 2018)

Reden voor trainen bij een loopgroep:

 • Afvallen
 • Een betere conditie
 • Trainen voor een tijdsdoel
 • Trainen voor een andere afstand
 • Vermindering van blessures

Soorten trainingen bij runningnow:

Het woord loopgroep kan uitstralen dat de training alleen gezamelijk gegeven kan worden echter dat is bij runningnow niet zo. De trainingen worden ook gegeven in een kleine groep of 1 op 1. Runningnow bied hier de volgende diensten aan:

Wie is runningnow?

Runningnow is een loopgroep en personal training groep die zich richt op persoonlijke trainingen of trainingen met kleine groepen (max 6 leden). Waarom persoonlijke trainingen of kleine groepen? Dit omdat de begeleiding in grote groepen vaak te wensen over laat. Gevolg blessures, weinig vooruitgang in trainingen met het gevolg dat a. Je je gestelde doel niet haalt. Of er veel langer over doet om je doel te halen. Of een blessure oploopt door geen goede begeleiding.

De trainingsgroepen van Runningnow richten zich op de volgende groepen: 

 • Beginnen met hardlopen
 • Gevorderde lopers met een tijdsdoel
 • Mensen die weer fit willen worden (blessure hebben gehad)
 • Mensen die willen afvallen of hun conditie willen verbeteren.
 • Mensen die van een 5 naar een 10 km willen of door willen trainen van een 10 naar een halve marathon, of van een halve marathon naar een marathon.
 • Mensen die bij het trainen voor een afstand ondersteuning zoeken om hun doel te halen.
 • Mensen die ondersteuning nodig hebben bij looptechniek / warming up / cooling down

Wat zijn onze tarieven?

Personal training:

 • €5 per training.

Small group training:

 • €5 per losse training.
 • €15 per maand onbeperkt meetrainen

Wanneer is smallgroup training mogelijk?

Donderdag avond:
Groep 1. Donderdag avond om 19.30 verzamelen wij bij de tetterode hal in overveen. Voor deze groep geld maximaal 6 personen. We komen dan rond 20.45-21.00 weer terug bij de hal. Voor deze training is het mogelijk om een bak koffie te drinken binnen in de tetterode hal indien gewenst. Meld je hier aan voor een gratis proefles!

Zaterdag ochtend:

Groep 1. zaterdag ochtend om 9.30 verzamelen wij bij de tetterode hal in overveen. Voor deze groep geld maximaal 6 personen. We komen dan rond 10.45-11.00 weer terug bij de hal. Voor deze training is het mogelijk om een bak koffie te drinken binnen in de tetterode hal indien gewenst. Meld je hier aan voor een gratis proefles!

Zondag ochtend:

Groep 1. Zondag ochtend om 9.30 verzamelen wij bij de tetterode hal in overveen. Voor deze groep geld maximaal 6 personen. We komen dan rond 10.45-11.00 weer terug bij de hal. Voor deze training is het mogelijk om een bak koffie te drinken binnen in de tetterode hal indien gewenst. Meld je hier aan voor een gratis proefles!

Groep 2. Zondag ochtend om 11.00 verzamelen wij bij de tetterode hal in overveen. Voor deze groep geld maximaal 6 personen. We komen dan rond 12.15-12:30 weer terug bij de hal. Voor deze training is het mogelijk om een bak koffie te drinken binnen in de tetterode hal indien gewenst. Meld je hier aan voor een gratis proefles!

Indien gewenst is het mogelijk om alleen met de trainer samen te trainen.

Klik hier om je aan te melden!

Locaties:

De trainingen van runningnow worden gegeven in de bossen , op het strand of in de duinen. Ook andere locaties zijn mogelijk. In Haarlem en omgeving is keuze zat. Wel houden wij vast aan onze wekelijkse startplaats bij de Tetterode hal in Overveen. Voor meer informatie over onze trainingen klik hier!

Wil je meer informatie of wil je een gratis proefles aanvragen om is een keer mee te trainen dan kan dat klik hier!