Your SEO optimized title
Loopgroep Runningnow
Loopgroep en personal trainingen voor Haarlem en omgeving

Waarom trainen bij een loopgroep?

Waarom moet je trainen bij een loopgroep? Hardlopen is de laatste jaren erg populair geworden. Steeds meer mensen zien in dat gerichte trainingen helpen je eind doel te halen. Of je nu wilt sporten om af te vallen, je conditie te verbeteren of je traint voor een tijdsdoel, onder begeleiding van een trainer zal een stuk gemakkelijker gaan. Train nu onbeperkt met ons mee voor slechts €12,50 euro per maand en de 1ste les is gratis!

(training zaterdag 9 juni 2018)

Reden voor trainen bij een loopgroep:

 • Afvallen
 • Een betere conditie
 • Trainen voor een tijdsdoel
 • Trainen voor een andere afstand
 • Vermindering van blessures

Loopgroep:

Loopgroep Runningnow richt zich niet alleen op beginners maar op lopers van elk niveau. Ben jij net terug van een blessure of ben je een tijdje gestopt dan ben je bij Runningnow van harte welkom! Met onze groepstrainingen kan iedere loper mee doen, ongeacht welk niveau je hebt. Bij Runningnow licht de focus op looptechniek, Loopscholing

Onze trainingen starten altijd met een gezamenlijk praatje, gevolgd door een stuk inlopen. Daarna volgt er een warming-up met vervolgens Loopscholing en looptechniek. Hierna volgt het hoofdprogramma wat elke week weer anders is. De 1ne training is dat een duurloop, de andere training is dat een interval, heuveltraining.  Of in een andere training kan de focus blijven op de looptechniek of blessure preventie. Aan het einde van de training volgt er een gezamenlijke cooling down zodat de spieren weer lekker soepel zijn.

Trainingstijden en kosten:

Bij runningnow betaal je €12,50 euro per maand, of 5 euro per training. Hiervoor kun je onbeperkt meetrainen met de groep of zelf personal trainingslessen volgen. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Je zit dus niet zoals bij andere loopgroepen vast aan een 2-4 maands / kwartaal of halfjaar abonnement. Ga je op vakantie? dan betaal je de weken dat je op vakantie bent niet. 1 week voordat het abonnement verloopt wordt er via de WhatsApp een tikkie verzoek gestuurd mbt betaling. Daarnaast is het mogelijk om het geld gewoon maandelijks over te maken. De trainer zal via de mail het bank rekening nr dan doorsturen. Wil je een keer met ons meetrainen? Meld je dan aan voor onze gratis proefles!

Wat krijg je bij een onbeperkt abonnement?

 • Een gedreven trainer die het beste in je naar boven probeert te halen!
 • Onbeperkt meetrainen met de groepstraining.
 • Onbeperkt gebruik maken van personal trainingen.
 • Een eigen op maat gemaakt loopschema.Tips en tricks via de appgroep.
 • Maandelijks 1000 meter test. Om zo je vorderingen bij te houden.
 • Video analyse en looptechniek en scholing analyse.
 • E-mail support en WhatsApp support.

Onze trainingen starten altijd doordeweeks om 19.30 bij de Tetterodehal in Overveen. Na een training van ongeveer 1 1/2 uur komen wij rond 21.00 weer terug bij de Tetterodehal.  De trainingsdagen per week worden elke maandag 2 weken vooruit gecommuniceerd via de e-mail en de WhatsApp zodat dit ook gepland kan worden.

De trainingen worden gegeven op: Maandag, Dinsdag, Woensdag, Vrijdag om 19.30 en op zaterdag om 9.30. De startlocatie voor de trainingen is de Tetterodehal in Overveen. 

** Neem tijdens de trainingen in de winter een lampje mee. En zorg voor goede verlichting.

Wil je een keer gratis meetrainen met onze loopgroep? Meld je dan aan voor een gratis proefles!

Opbellen
E-mail