Your SEO optimized title
Loopgroep Runningnow
Loopgroep en personal trainingen voor Haarlem en omgeving

Loopgroep Zandvoort:

Ben jij opzoek naar een loopgroep in Zandvoort en omgeving? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Loopgroep Runningnow richt zich op lopers uit Haarlem, Overveen, Bloemendaal, Zandvoort van elk niveau. Ben jij net terug van een blessure of ben je een tijdje gestopt dan ben je bij Runningnow van harte welkom! Met onze groepstrainingen kan iedere loper mee doen, ongeacht welk niveau je hebt. Bij Runningnow ligt de focus op looptechniek, Loopscholing. Woon je in Zandvoort of omstreken dan is deze loopgroep lekker dichtbij huis! Onze trainingen starten elke week bij de Tetterodehal in Overveen. Dus als je uit Zandvoort komt is dat lekker in de buurt! Samen hardlopen in een super mooie omgeving! Train nu onbeperkt met ons mee voor slechts €10 euro per maand of voor €15 euro per maand als je begleiding wilt met een persoonlijk loopschema! 

Onze trainingen starten altijd met een gezamenlijk praatje, gevolgd door een stuk inlopen. Daarna volgt er een warming-up met vervolgens Loopscholing en looptechniek. Hierna volgt het hoofdprogramma wat elke week weer anders is. De 1ne training is dat een duurloop, de andere training is dat een interval, heuveltraining.  Of in een andere training kan de focus blijven op de looptechniek of blessure preventie. Aan het einde van de training volgt er een gezamenlijke cooling down zodat de spieren weer lekker soepel zijn.

Trainingstijden en kosten:

Bij runningnow betaal je €10 euro per maand, of 5 euro per training. Hiervoor kun je onbeperkt meetrainen met de groep of zelf personal trainingslessen volgen. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Je zit dus niet zoals bij andere loopgroepen vast aan een 2-4 maands / kwartaal of halfjaar abonnement. Ga je op vakantie? dan betaal je de weken dat je op vakantie bent niet. 1 week voordat het abonnement verloopt wordt er via de WhatsApp een tikkie verzoek gestuurd mbt betaling. Daarnaast is het mogelijk om het geld gewoon maandelijks over te maken. De trainer zal via de mail het bank rekening nr dan doorsturen. Wil je een keer met ons meetrainen? Meld je dan aan voor onze gratis proefles!

Onze trainingen starten altijd doordeweeks om 19.30 bij de Tetterodehal in Overveen. Na een training van ongeveer 1 1/2 uur komen wij rond 21.00 weer terug bij de Tetterodehal.  De trainingsdagen per week worden elke maandag 2 weken vooruit gecommuniceerd via de e-mail en de WhatsApp zodat dit ook gepland kan worden.

De trainingen worden gegeven op: Maandag, Woensdag, Vrijdag om 19.30 en op zaterdag om 9.30. De startlocatie voor de trainingen is de Tetterodehal in Overveen. 

** Neem tijdens de trainingen in de winter een lampje mee. En zorg voor goede verlichting. 

Wil je een keer gratis meetrainen met onze loopgroep? Meld je dan aan voor een gratis proefles!

Opbellen
E-mail