Your SEO optimized title
Loopgroep Runningnow
Loopgroep en personal trainingen voor Haarlem en omgeving

Kosten loopgroep Runningnow:

Wat zijn de kosten bij loopgroep Runningnow? Bij runningnow betaal je €12,50 euro per maand, of 5 euro per training. Hiervoor kun je onbeperkt meetrainen met de groep of zelf personal trainingslessen volgen. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Je zit dus niet zoals bij andere loopgroepen vast aan een 2-4 maands / kwartaal of halfjaar abonnement. Ga je op vakantie? dan betaal je de weken dat je op vakantie bent niet. 1 week voordat het abonnement verloopt wordt er via de WhatsApp een tikkie verzoek gestuurd mbt betaling. Daarnaast is het mogelijk om het geld gewoon maandelijks over te maken. De trainer zal via de mail het bank rekening nr dan doorsturen. Wil je een keer met ons meetrainen? Meld je dan aan voor onze gratis proefles! Train nu onbeperkt met ons mee voor slechts €12,50 euro per maand en de 1ste les is gratis!

Wat krijg je bij een onbeperkt abonnement?

  • Een gedreven trainer die het beste in je naar boven probeert te halen!
  • Onbeperkt meetrainen met de groepstraining.
  • Onbeperkt gebruik maken van personal trainingen.
  • Een eigen op maat gemaakt loopschema.
  • Tips en tricks via de appgroep.
  • Maandelijks 1000 meter test. Om zo je vorderingen bij te houden.
  • Video analyse en looptechniek en scholing analyse.
  • E-mail support en WhatsApp support

Winter 2019 / Zomer 2020

Onze trainingen starten altijd doordeweeks om 19.30 bij de Tetterodehal in Overveen. Na een training van ongeveer 1 1/2 uur komen wij rond 21.00 weer terug bij de Tetterodehal.  De trainingsdagen per week worden elke maandag 2 weken vooruit gecommuniceerd via de e-mail en de WhatsApp zodat dit ook gepland kan worden.

De trainingen worden gegeven op: Maandag, Dinsdag, Woensdag, Vrijdag om 19.30 en op zaterdag om 9.30. De startlocatie voor de trainingen is de Tetterodehal in Overveen. 

** Neem tijdens de trainingen in de winter een lampje mee. En zorg voor goede verlichting. 

Wil je een keer gratis meetrainen met onze loopgroep? Meld je dan aan voor een gratis proefles!

Opbellen
E-mail