Your SEO optimized title
Loopgroep Runningnow
Loopgroep en personal trainingen voor Haarlem en omgeving

Loopgroep Overveen:

Ben jij opzoek naar een loopgroep in OverveenDan ben je bij ons aan het juiste adres! Loopgroep Runningnow uit Overveen richt zich op lopers van elk niveau. Ben jij net terug van een blessure of ben je een tijdje gestopt dan ben je bij Runningnow van harte welkom! Met onze groepstrainingen kan iedere loper mee doen, ongeacht welk niveau je hebt. Bij Runningnow ligt de focus op looptechniek, LoopscholingWoon je in Overveen of omstreken dan is deze loopgroep lekker dichtbij huis! Onze trainingen starten elke week bij de Tetterodehal in Overveen. Train nu onbeperkt met ons mee voor slechts €12,50 euro per maand en de 1ste les is gratis!

Onze trainingen starten altijd met een gezamenlijk praatje, gevolgd door een stuk inlopen. Daarna volgt er een warming-up met vervolgens Loopscholing en looptechniek. Hierna volgt het hoofdprogramma wat elke week weer anders is. De 1ne training is dat een duurloop, de andere training is dat een interval, heuveltraining.  Of in een andere training kan de focus blijven op de looptechniek of blessure preventie. Aan het einde van de training volgt er een gezamenlijke cooling down zodat de spieren weer lekker soepel zijn.

Trainingstijden en kosten:

Bij runningnow betaal je €12,50 euro per maand, of 5 euro per training. Hiervoor kun je onbeperkt meetrainen met de groep of zelf personal trainingslessen volgen. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Je zit dus niet zoals bij andere loopgroepen vast aan een 2-4 maands / kwartaal of halfjaar abonnement. Ga je op vakantie? dan betaal je de weken dat je op vakantie bent niet. 1 week voordat het abonnement verloopt wordt er via de WhatsApp een tikkie verzoek gestuurd mbt betaling. Daarnaast is het mogelijk om het geld gewoon maandelijks over te maken. De trainer zal via de mail het bank rekening nr dan doorsturen. Wil je een keer met ons meetrainen? Meld je dan aan voor onze gratis proefles!

Wat krijg je bij een onbeperkt abonnement?

  • Een gedreven trainer die het beste in je naar boven probeert te halen!
  • Onbeperkt meetrainen met de groepstraining.
  • Onbeperkt gebruik maken van personal trainingen.
  • Een eigen op maat gemaakt loopschema.
  • Tips en tricks via de appgroep.
  • Maandelijks 1000 meter test. Om zo je vorderingen bij te houden.
  • Video analyse en looptechniek en scholing analyse.
  • E-mail support en WhatsApp support.

Trainingstijden en dagen:

Onze trainingen starten altijd doordeweeks om 19.30 bij de Tetterodehal in Overveen. Na een training van ongeveer 1 1/2 uur komen wij rond 21.00 weer terug bij de Tetterodehal.  De trainingsdagen per week worden elke maandag 2 weken vooruit gecommuniceerd via de e-mail en de WhatsApp zodat dit ook gepland kan worden.

De trainingen worden gegeven op: Maandag, Dinsdag, Woensdag, Vrijdag om 19.30 en op zaterdag om 9.30. De startlocatie voor de trainingen is de Tetterodehal in Overveen

** Neem tijdens de trainingen in de winter een lampje mee. En zorg voor goede verlichting. 

Wil je een keer gratis meetrainen met onze loopgroep? Meld je dan aan voor een gratis proefles!

Waarom moet je bij Runningnow komen trainen?

In Haarlem en omstreken heb je veel loopgroepen. Maar elke loopgroep is weer anders. De 1ne loopgroep is mega groot en ren je alleen maar rondjes en moet je vooral alles zelf doen zonder dat er op je gelet wordt. De andere loopgroep rent alleen maar rondjes in de duinen en hier leer je geen techniek. Doordat er geen techniek of weinig techniek werd bijgebracht kregen mensen blessures en maakte ze extreem langzaam vorderingen in hun ontwikkeling.

Om deze reden is loopgroep runningnow gestart. Vaak bleek uit de praktijk dat mensen bij een loopgroep starten om een stok achter de deur te hebben. Maar hierbij vergaten de lopers ook dat men goed moet kunnen rennen om geen blessures te krijgen. Looptechniek is hier essentieel in! Of je nou een beginnende loper bent of een loper die al langer loopt. Techniek is de essentie. Hier concentreert Runningnow zich op. Met goede looptechniek trainingen zul je de basis leren van het hardlopen en sneller vorderingen maken dan als je alleen maar rondjes rent en een schema volgt .

Daarnaast zijn de loopgroepen in de omgeving van Haarlem extreem groot geworden. Een groep bestaat uit plus 15 man. Hierdoor heeft de trainer geen oog voor je als je iets fout doet of beter kan doen. Ook de blessurepreventie speelt hier geen rol. Dat kan ook niet want de groepen zijn te groot.

Bij Runningnow zijn de groepen maximaal 10 personen groot. Hierdoor heeft de trainer ook oog voor de lopers en kan hints of tips geven daar waar nodig. Daarnaast ook een persoonlijk praatje maken met de lopers om zo het maximale uit de training te halen!

De laatste reden waarom Runningnow gestart is is de prijs. Veel loopgroepen of atletiekverenigingen vragen extreme bedragen voor het hardlopen + 45 euro voor 2 maanden. Dit zorgt ervoor dat sommige mensen al meteen een drempel hebben om mee te kunnen rennen met een groep. En daarom niet starten.

Bij Runningnow zit er geen verdienmodel aan vast en train je gewoon met de groep mee voor slechts €12,50 euro per maand! Iedereen moet immers de kans krijgen om mee te kunnen rennen met een groep!

Ben je geintresseerd en wil je een keer met ons meetrainen? Meld je dan aan voor een gratis proefles!

Opbellen
E-mail