Your SEO optimized title

Loopgroep Runningnow

Personal en smallgroup training voor Haarlem en omstreken.

Loopgroep Overveen

Lekker buiten sporten, je gezondheid verbeteren en ondertussen genieten van al het moois dat Haarlem, Overveen, Bloemendaal te bieden heeft? Of loop je al jaren, maar lijkt het je leuk om onder begeleiding van een trainer je prestaties te verbeteren en nieuwe doelen te bereiken? Dan ben je meer dan welkom om een keer mee te trainen met onze small group training of onze personal training.

Of je nou traint voor een wedstrijd of niet, of je een 5 km of 10 km / halve marathon of de marathon wilt lopen, bij runningnow is iedere loper welkom!

Samen hardlopen in Overveen en omgeving

Elke hardloper is uniek. Bij de loopgroep van runningnow krijgt iedere hardloper daarom de persoonlijke begeleiding die nodig is om realistische doelen te stellen en deze te bereiken, ongeacht het startniveau. Hoe wij dit doen? Bekijk onze mogelijkheden voor small group training of personal training!

Onze trainingen beginnen met een gezamenlijke warming up waarbij het rekken en strekken centraal staat.

Vervolgens wordt er gewerkt aan de loopscholing waarbij er gelet wordt op houding en techniek.

Daarna kan er gekozen worden voor een duurloop, interval of heuveltraining.

Alle trainingen worden afgesloten met een gezamenlijke cooling down waarbij rekken en strekken na de workouts (training) de spieren weer relaxed maken. Wil je een keer meetrainen? meld je dan aan voor onze gratis proefles!

Wie is runningnow?

Runningnow is een trainingsgroep die zich richt op persoonlijke trainingen of trainingen met kleine groepen (max 6 leden). In deze trainingsgroep ligt de focus op goede en intensieve begeleiding om zo je doel te halen.  Een goede basis is het halve werk! Tijdens de trainingen wordt er gekeken naar looptechniek, loophouding. Aan de hand van een persoonlijk loopschema worden de trainingen ingedeeld om een zo goed mogelijk resultaat te halen. Het persoonlijk loopschema is helemaal op je eigen wensen en doelen ingesteld. Ben je geïnteresseerd meld je vandaag nog aan voor een gratis proefles!  of bel mij of stuur mij een whatsapp bericht 0652879822

Waarom persoonlijke trainingen of kleine groepen? 

Dit omdat de begeleiding in grote groepen vaak te wensen over laat. Gevolg blessures, weinig vooruitgang in trainingen met het gevolg dat a. Je je gestelde doel niet haalt. Of er veel langer over doet om je doel te halen. Of een blessure oploopt door geen goede begeleiding.

De trainingsgroepen van Runningnow richten zich op de volgende groepen: 

  • Beginnen met hardlopen
  • Gevorderde lopers met een tijdsdoel
  • Mensen die weer fit willen worden (blessure hebben gehad)
  • Mensen die willen afvallen of hun conditie willen verbeteren.
  • Mensen die van een 5 naar een 10 km willen of door willen trainen van een 10 naar een halve marathon, of van een halve marathon naar een marathon.
  • Mensen die bij het trainen voor een afstand ondersteuning zoeken om hun doel te halen.
  • Mensen die ondersteuning nodig hebben bij looptechniek / warming up / cooling down.

Runningnow houd de prijzen laagdrempelig!

Bij veel personal trainers betaal je de hoofdprijs, €65  - €90 per les! Of je kan je voor 25 euro per maand aanmelden voor een loopgroep. Door de prijzen laagdrempelig te houden krijgt iedereen de kans om mee te doen met de persoonlijke trainingen of small group trainingen! Voor nog geen €5,- per persoon per training kan je al een persoonlijke training volgen of samen met maximaal 6 anderen de small group training volgen. Je krijgt dus MEER en intensievere begeleiding dan bij een loopgroep en nog goedkoper ook dan een normale personal training elders.

Tarieven:

Personal training:

1 losse les €5 ,-

Personal training:

10 lessen €50,- 

Small group training:

1 losse les €5,-

Small group training:

10 lessen €50 euro.-

** Prijs per persoon.

Lopen op de 10 mooiste plekken van Nederland:

Kennemerduinen (bron: Runnersworld)
Misschien wel het mooiste duinlandschap van Nederland: het Nationaal Park Zuid-Kennemerland, bij Bloemendaal. Ook de vogels (honderd soorten) en vlinders (twintig soorten) komen er graag. En planten als parnassia, duizendguldenkruid en orchidee.

Heb je nog een vraag? Dan kun je ons altijd mailen, bellen of appen of neem contact op doormiddel van ons contactformulier. Wil je je aanmelden voor een gratis proefles meld je dan hier aan!

Hardlopen in Overveen voor beginners en gevorderden

Haarlem kent veel hardloopclubs. Dat is handig als je wel wat groepsdruk kunt gebruiken of op professioneel niveau wilt trainen, maar zo’n ruim aanbod maakt het kiezen van de juiste hardloopclub niet gemakkelijk. Het beste advies: Een gratis proefles Bij ons kun je altijd een keer meetrainen. Kosteloos en vrijblijvend natuurlijk. Schrijf je hier in voor een proeftraining.

Samen hardlopen in Overveen en omgeving, hardlopen is gezond!

Elke hardloper is uniek. Bij de loopgroep van runningnow krijgt iedere hardloper daarom de persoonlijke begeleiding die nodig is om realistische doelen te stellen en deze te bereiken, ongeacht het startniveau. Hoe wij dit doen? Bekijk onze trainingsmethoden en kosten. 

Samen hardlopen helpt je niet alleen je doelen te bereiken, maar is ook gezelliger. Haarlem kent vele mooie hardlooproutes. De meeste van onze trainingen starten vanuit sportcomplex Tetterode in Overveen. Vanuit deze locatie kunnen wij ervoor kiezen om de trainingen te doen bij het Wed of een andere locatie in de Kennemerduinen. Na afloop van de training is er (desgewenst) altijd de mogelijkheid om de training te evalueren of gewoon even na te praten.

Loskomen van je werk door hardlopen

"Daarnaast kun je loskomen van je werk", zegt De Vries. "Je denkt er minder aan. Het leegmaken van je hoofd doorbreekt je stressproces tijdelijk, zodat je geestelijk weer op adem komt." Iedere student in de hardloopgroep zei dan ook los te komen van zijn studie. Zij waren na afloop van de zes weken looptraining minder vermoeid, minder gestresst en hadden meer energie.

Toch blijft deze uitleg van de veronderstelde werking bij aannames. Loskomen van werk, het hoofd leegmaken: wetenschappers drukken dat maar moeilijk uit in cijfers. Zelfs het bèta-endorfine-verhaal over de runner's high is een aanname. De stofjes zijn amper onderzocht bij mensen. Wel veel bij ratten, waar ze een positief effect lijken te hebben. Het wordt vaak als eerste reden genoemd in populaire artikelen. Maar geen enkele proefpersoon heeft een hersenscanner op zijn hoofd gehad terwijl hij een blokje om jogde. Het aandeel van de endorfines blijft, hoe aannemelijk ook, in nevelen gehuld.

Heb je nog een vraag? Dan kun je ons altijd mailen, bellen of appen of neem contact op doormiddel van ons contactformulier.

Wil je je aanmelden voor een gratis proefles meld je dan hier aan!