Loopgroep Runningnow

Loopgroep  trainingen voor Haarlem en omgeving

Loopgroep Overveen:

Opzoek naar een loopgroep in Overveen? 4 jaar geleden begon Runningnow als een project, een uitdaging,  een doel om lopers te ondersteunen. Ik doe dit nog steeds tot op de dag van vandaag met veel passie en liefde, het ondersteunen van lopers met zijn of haar doelen. Of je nou beginner bent of gevorderde bij Runningnow ben je welkom! Voor slechts €15,- per maand kun je onbeperkt bij ons meetrainen! Samen gaan we de uitdaging aan!  Onze loopgroep is voor beginners en gevorderden. Wacht daarom niet langer en boek een gratis proefles en sluit je aan bij onze loopgroep Overveen.

Bij Runningnow geven wij gevarieerde trainingen! De 1ne dag duurloop, de andere dag een interval training of een heuveltraining. En ook hebben wij 1x per week een krachttraining / looptechniek dag gepland! 

Onze loopgroep traind gewoon door! Wij hebben geen stop zoals sommige loopgroepen wel hebben, wij vinden sport belangrijk evenals een stok achter de deur voor mensen om te blijven sporten. Daarom gaan alle trainingen door! En kun je je gewoon aanmelden voor een gratis proefles! Train met ons mee! Wij houden ons aan de RIVM richtlijnen! Wij trainen momenteel met kleine groepen. Meld je nu aan want vol= vol!

Bij Runningnow maak je sneller stappen dan bij grote loopgroepen! Hoezo? de groepen zijn kleiner dan bij andere loopgroepen, daardoor heb je het overzicht over de mensen en kun je actief coachen. Daarbij krijgt bij Runningnow iedereen een op maat gemaakt loopschema waardoor zij de begeleiding krijgt  naast de trainingen die voor stappen maken of doelen halen nodig zijn. Meld je daarom vandaag nog aan bij Runningnow en ren met ons mee (LET OP VOL=VOL) zijn beperkt aantal beschikbare plekken! Dus wacht niet langer en meld je aan voor een GRATIS proefles!

Stop met teveel te betalen voor een loopgroep of atletiekvereniging! Kies voor een kleine loopgroep waar er meer focus is als jouw als loper met het oog op techniek! Dit zorgt er ook voor dat je een mindere kans hebt op blessures en zul je sneller stappen maken in de doelen die je wilt halen! Bijvoorbeeld beginnen met hardlopen, je 1ste wedstrijd, een andere afstand (bijv marathon of halve marathon rennen), of sneller worden en je hebt een tijdsdoel. Bij Runningnow ben je aan je juiste adres! Wij houden de groepen klein en trainen met 1 trainer zodat de kwaliteit van de trainingen gewaarborgd blijft!

Ben jij opzoek naar een loopgroep in Overveen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Loopgroep Runningnow uit Overveen richt zich op lopers van elk niveau. Ben jij net terug van een blessure of ben je een tijdje gestopt dan ben je bij Runningnow van harte welkom! Met onze groepstrainingen kan iedere loper mee doen, ongeacht welk niveau je hebt. Bij Runningnow ligt de focus op looptechniek, LoopscholingWoon je in Overveen of omstreken dan is deze loopgroep lekker dichtbij huis! Onze trainingen starten elke week bij de Tetterodehal in Overveen. Train nu onbeperkt met ons mee voor slechts €15,- euro per maand en de 1ste les is gratis!

Onze trainingen starten altijd met een gezamenlijk praatje, gevolgd door een stuk inlopen. Daarna volgt er een warming-up met vervolgens Loopscholing en looptechniek. Hierna volgt het hoofdprogramma wat elke week weer anders is. De 1ne training is dat een duurloop, de andere training is dat een interval, heuveltraining.  Of in een andere training kan de focus blijven op de looptechniek of blessure preventie. Aan het einde van de training volgt er een gezamenlijke cooling down zodat de spieren weer lekker soepel zijn.

Trainingstijden en kosten loopgroep Overveen:

Bij runningnow betaal je €15, - euro per maand, of 5 euro per maand (loopschema).  Hiervoor kun je onbeperkt meetrainen met de groep of zelf personal trainingslessen volgen. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Je zit dus niet zoals bij andere loopgroepen vast aan een 2-4 maands / kwartaal of halfjaar abonnement. Ga je op vakantie? dan betaal je de weken dat je op vakantie bent niet. 1 week voordat het abonnement verloopt wordt er via de WhatsApp een tikkie verzoek gestuurd mbt betaling. Daarnaast is het mogelijk om het geld gewoon maandelijks over te maken. De trainer zal via de mail het bank rekening nr dan doorsturen. Wil je een keer met ons meetrainen? Meld je dan aan voor onze gratis proefles!

Wat krijg je bij een onbeperkt €15,- abonnement?

 • Een gedreven trainer die het beste in je naar boven probeert te halen!
 • Onbeperkt meetrainen met de groepstraining. 
 • Onbeperkt gebruik maken van personal trainingen.
 • Een eigen op maat gemaakt loopschema.
 • Tips en tricks via de appgroep.
 • Maandelijks 1000 meter test. Om zo je vorderingen bij te houden.
 • Video analyse en looptechniek en scholing analyse.
 • E-mail support en WhatsApp support.

Wat krijg je bij een loopschema €5,- abonnement?

 • Een eigen op maat gemaakt loopschema. En wekelijks aangepast naar behoefte.
 • Tips en tricks via de appgroep.
 • Video tricks en tips via de appgroep.
 • E-mail support en WhatsApp support.

Trainen:

Doe zo vaak mee als je wilt, er zijn meer dan 5 trainingsmogelijkheden per week. Je kunt je altijd aan of afmelden bij trainingen. De trainingen gaan altijd door alleen bij extreem weer niet. Iedere training begint met een warming up, vervolgens een stuk inlopen en looptechniek oefeningen. (loopscholing)

Het hoofdprogramma van de training kan bestaan uit: Looptechniek, Interval training, heuvel training, vaartspel of duurloop. Bij het trainen voor een bepaald doel: zoals een 10km , halve marathon, marathon worden regelmatig aparte duurlopen georganiseerd. 

In de zomermaanden zal er op alle dagen een training zijn in het duingebied in de Kennemerduinen of Middenduin. Tijdens de wintermaanden trainen we voornamelijk s'avonds in en rond Overveen en Bloemendaal. Op zaterdag of zondag overdag wel in de duinen / bossen.

Trainingstijden en dagen vanaf 29 Mei 2021:

Maandag 19:30 Parkeerplaats Tetterodehal, Overveen

Dinsdag 19:30 Parkeerplaats Tetterodehal, Overveen

Woensdag 19:30 Parkeerplaats Tetterodehal, Overveen

Vrijdag 19:30 Parkeerplaats Tetterodehal, Overveen

Zaterdag / Zondag 9:30 Parkeerplaats Tetterodehal, Overveen

Wil je een keer gratis meetrainen met onze loopgroep? Meld je dan aan voor een gratis proefles!

Waarom moet je bij Runningnow komen trainen?

In Haarlem en omstreken heb je veel loopgroepen. Maar elke loopgroep is weer anders. De 1ne loopgroep is mega groot en ren je alleen maar rondjes en moet je vooral alles zelf doen zonder dat er op je gelet wordt. De andere loopgroep rent alleen maar rondjes in de duinen en hier leer je geen techniek. Doordat er geen techniek of weinig techniek werd bijgebracht kregen mensen blessures en maakte ze extreem langzaam vorderingen in hun ontwikkeling.

Om deze reden is loopgroep runningnow gestart. Vaak bleek uit de praktijk dat mensen bij een loopgroep starten om een stok achter de deur te hebben. Maar hierbij vergaten de lopers ook dat men goed moet kunnen rennen om geen blessures te krijgen. Looptechniek is hier essentieel in! Of je nou een beginnende loper bent of een loper die al langer loopt. Techniek is de essentie. Hier concentreert Runningnow zich op. Met goede looptechniek trainingen zul je de basis leren van het hardlopen en sneller vorderingen maken dan als je alleen maar rondjes rent en een schema volgt .

Daarnaast zijn de loopgroepen in de omgeving van Haarlem extreem groot geworden. Een groep bestaat uit plus 15 man. Hierdoor heeft de trainer geen oog voor je als je iets fout doet of beter kan doen. Ook de blessurepreventie speelt hier geen rol. Dat kan ook niet want de groepen zijn te groot.

Bij Runningnow zijn de groepen maximaal 10 personen groot. Hierdoor heeft de trainer ook oog voor de lopers en kan hints of tips geven daar waar nodig. Daarnaast ook een persoonlijk praatje maken met de lopers om zo het maximale uit de training te halen!

De laatste reden waarom Runningnow gestart is is de prijs. Veel loopgroepen of atletiekverenigingen vragen extreme bedragen voor het hardlopen + 45 euro voor 2 maanden. Dit zorgt ervoor dat sommige mensen al meteen een drempel hebben om mee te kunnen rennen met een groep. En daarom niet starten.

Bij Runningnow zit er geen verdienmodel aan vast en train je gewoon met de groep mee voor slechts €15,- euro per maand! Iedereen moet immers de kans krijgen om mee te kunnen rennen met een groep!

Ben je geintresseerd en wil je een keer met ons meetrainen? Meld je dan aan voor een gratis proefles!

E-mailen
Bellen