Your SEO optimized title
Loopgroep Runningnow
Loopgroep en personal trainingen voor Haarlem en omgeving

Krachttraining en looptechniek voor hardlopers 

Loopgroep Runningnow richt zich niet alleen op beginners maar op lopers van elk niveau. Ben jij net terug van een blessure of ben je een tijdje gestopt dan ben je bij Runningnow van harte welkom! Met onze groepstrainingen kan iedere loper mee doen, ongeacht welk niveau je hebt. Bij Runningnow ligt de focus op looptechniek, Loopscholing. Daarbij is krachttraining en looptechniek voor hardlopers zeer belangrijk!

Onze trainingen starten altijd met een gezamenlijk praatje, gevolgd door een stuk inlopen. Daarna volgt er een warming-up met vervolgens Loopscholing en looptechniek. Hierna volgt het hoofdprogramma wat elke week weer anders is. De 1ne training is dat een duurloop, de andere training is dat een interval, heuveltraining.  Of in een andere training kan de focus blijven op de looptechniek of blessure preventie. Aan het einde van de training volgt er een gezamenlijke cooling down zodat de spieren weer lekker soepel zijn.

Bij Runningnow maken we gebruik van:

  • Pionnen
  • Loopladder
  • Hexagoon (hex rings)


Bij de loopladder in combinatie met pionnen wordt er op techniek getraind.

Daarbij is behendigheid, coördinatie extreem belangrijk.
Bij hardlopen zijn wisselende trainingen zeer belangrijk! Hardlopers moeten zich niet alleen maar richten op duurlopen. Maar ook op interval trainingen/ heuveltrainingen en looptechniek! Ook rust is extreem belangrijk en dat vergeten lopers vaak! Wil je is een keer meetrainen? Meld je dan vandaag nog aan voor onze gratis proefles! 

Opbellen
E-mail