Your SEO optimized title
Loopgroep Runningnow
Personal en smallgroup training voor Haarlem en omstreken.

Samen rennen in Haarlem en omstreken

Wat je niveau ook is, runningnow helpt je jouw doel te bereiken. Met sterke trainingen en vakkundige begeleiding op gave locaties. Je kunt bij ons komen trainen in groepsverband of 1 op 1. Wat het beste bij jou past. Lijkt het je wat? Vraag dan een gratis proefles aan! Ben jij opzoek naar een loopgroep om je conditie, je looptechniek of train je voor een bepaald doel? Dan ben je bij runningnow aan het juiste adres! Wij begeleiden je naar je einddoel toe! Je krijgt bij de trainingen van runningnow je eigen loopschema op maat gemaakt, ondersteuning en begleiding tijdens de training of tijdens je eigen trainingen. Ook is het mogelijk om samen met de trainer een duurloop te lopen of te trainen op looptechniek of interval trainingen.Wil je een keer meetrainen met onze loopgroep? Dat kan en is nog gratis ook! Meld je vandaag nog aan voor een gratis proefles!

Onze trainingsmogelijkheden:

Wie is runningnow?

Runningnow is een trainingsgroep die zich richt op persoonlijke trainingen of trainingen met kleine groepen (max 6 leden). In deze trainingsgroep ligt de focus op goede en intensieve begeleiding om zo je doel te halen.  Een goede basis is het halve werk! Tijdens de trainingen wordt er gekeken naar looptechniek, loophouding. Aan de hand van een persoonlijk loopschema worden de trainingen ingedeeld om een zo goed mogelijk resultaat te halen. Het persoonlijk loopschema is helemaal op je eigen wensen en doelen ingesteld. Ben je geïnteresseerd meld je vandaag nog aan voor een gratis proefles!  of bel mij of stuur mij een whatsapp bericht 0652879822.

Waarom moet je voor runningnow kiezen en niet voor een andere loopgroep?

  • Je traint mee met een gezellige groep en een gedreven trainer die het beste in je naar boven wilt halen.
  • Je traint met maximaal 6 mensen in een groep en krijgt daardoor meer begleiding en ondersteuning.
  • Door betere begleiding heb je minder kans op blessures en je zult hierdoor sneller vorderingen maken in je lopen.
  • Tijdens de training ligt de focus op de looptechniek en je zult hierdoor merken dat je makkelijker rent.
  • Je krijgt bij Runningnow een loopschema op maat gemaakt. 
  • Elke week krijg je tips en tricks bij je op maat gemaakte loopschema opgestuurd.
  • Je traint in een super mooie omgeving, op een wisselend pacours.
  • Naast de loopgroep is het ook mogelijk om personal training te volgen als je net dat extra stukje begleiding nodig hebt.  

Geïnteresseerd?? meld je aan voor onze gratis proefles!