Loopgroep Runningnow
Hardloop en groepstraining op maat

Over runningnow:

Mijn naam is Sebastiaan Kemps 39 jaar, geboren in Diemen nu wonend in Haarlem. Vanaf jongs af aan doe ik al aan hardlopen. Ik ben begonnen op de av23 in Amsterdam met trainen. Tot mijn 18de heb ik hier getraind. Toen kreeg ik een keus. Of school of atletiek. Beide was moeilijk te combineren. Ik koos voor school. Na 7 jaar niet getraind te hebben koos ik ervoor om toch weer te gaan hardlopen alleen nu met een ander doel. Afstand op de weg i.p.v. baan. Ik begon met de Dam tot Damloop en liep een half jaar later de halve van Schoorl als mijn 1ste halve marathon. Daarna richtte ik mij op snellere tijden op de halve marathon. Ik begon op een tijd van 1.45 en een paar jaar later was mijn tijd op de halve 1.24. Hard trainen, verstandig trainen, rust en de juiste keuzes maken zorgde ervoor dat de tijden beter werden. Ook mijn tijd op de marathon van Valencia 3.03 was top. Al was het 21 graden, en liep hij super! In (2021) liep ik 2 marathons (Berlijn, 3.24 en Amsterdam 3.08. In 2022 liep ik er 3, Antwerpen, Amsterdam en Leiden.  Voor dit jaar had ik er 1 op het schema staan (Luxemburg) , moeilijk parcours met veel heuvels. Hier liep ik een top tijd voor de moeilijke omstandigheden 3.24.

Naast voor mezelf de tijden te verbeteren haastte ik mensen in wedstrijden, deed ik mee als pacer voor de halve marathon van Haarlem, Amsterdam. Ik vond het een uitdaging mensen te helpen en ze trots voldaan over de finish te brengen.

8 jaar terug begon het toch te kriebelen, trainerschap. Ik sloot mij aan bij KAV Holland en liep op de dinsdag avond mee met de groep. Na veel gesprekken met de trainer besloot ik mij tijdens wedstrijden meer te richten om andere te helpen. 6 jaar geleden besloot ik het trainerschap een vervolg te geven en mijn trainers diploma te halen voor mijn trainerschap. Mijn passie voor het hardlopen werd mijn hobby naast mijn fulltime baan. Nu bestaat de loopgroep 7 jaar! Waar ik heel trots op ben!! Bij ons heb je alle niveaus kwa mensen en dit loopt perfect in elkaar over!!

Het geeft mij een kick om bijvoorbeeld een klant van een 10km naar een halve marathon te begeleiden of van een halve marathon naar een marathon met behulp van een persoonlijk loopschema. Ook mijn enthousiasme zorgt ervoor dat iedereen met plezier loopt. Personal trainer of hardlooptrainer geeft mij voldoening om andere naar een hoger niveau te helpen. Samen werken we aan jouw doelen en ben ik de stok achter de deur die ervoor zorgt dat jij sterker en fitter wordt!

Wil jij ook een stok achter de deur? Vraag dan vandaag nog onze gratis proefles aan!

Voor vragen kun je me ook appen of bellen! 0652879822

E-mailen
Bellen