Loopgroep Runningnow
Hardloop en groepstraining op maat

Looptechniek

Looptechniek nodig? Onze trainingen starten altijd met een gezamenlijk praatje, gevolgd door een stuk inlopen. Daarna volgt er een warming-up met vervolgens Loopscholing en looptechniek. Hierna volgt het hoofdprogramma wat elke week weer anders is. De 1ne training is dat een duurloop, de andere training is dat een interval, heuveltraining.  Of in een andere training kan de focus blijven op de looptechniek of blessure preventie. Aan het einde van de training volgt er een gezamenlijke cooling down zodat de spieren weer lekker soepel zijn.

Looptechniek

De belangrijkste elementen van looptechniek passen wij bij Runningnow toe. Hierbij wordt er onder andere gelet op:

1.  Armhouding

2. Voetlanding

3. Lichaamshouding

4. Pasfrequentie

5. Been positie.

Bovenstaande wordt ook door de top atletiek intensief beoefend. Bij Runningnow vinden wij looptechniek belangrijker dan een rondje rennen. Je moet immers wel weten wat je doet en hoe je het moet doen. Van beginners tot gevorderde. Het is voor iedere loper belangrijk ongeacht doel. Het rondje rennen of op snelheid trainen komt daarna.

3 jaar geleden begon Runningnow als een project, een uitdaging,  een doel om lopers te ondersteunen. Ik doe dit nog steeds tot op de dag van vandaag met veel passie en liefde, het ondersteunen van lopers met zijn of haar doelen. Of je nou beginner bent of gevorderde bij Runningnow ben je welkom! Ook is Runningnow de goedkoopste loopgroep van de regio! Voor slechts €15,- per maand kun je onbeperkt bij ons meetrainen! Samen gaan we de uitdaging aan! 

Bij Runningnow maak je sneller stappen dan bij grote loopgroepen! Hoezo? de groepen zijn kleiner dan bij andere loopgroepen, daardoor heb je het overzicht over de mensen en kun je actief coachen. Daarbij krijgt bij Runningnow iedereen een op maat gemaakt loopschema waardoor zij de begeleiding krijgt  naast de trainingen die voor stappen maken of doelen halen nodig zijn. Meld je daarom vandaag nog aan bij Runningnow en ren met ons mee (LET OP VOL=VOL) zijn beperkt aantal beschikbare plekken! Dus wacht niet langer en meld je aan voor een GRATIS proefles!

E-mailen
Bellen